Doe mee aan één van onze activiteiten

Scroll naar beneden om alle activiteiten te bekijken

Digital Detox voor meer werkgeluk

In dit gratis webinar met Christine Wittoeck naar aanleiding van de week van het werkgeluk ontdek je concrete tips en tricks om je productiviteit en werkgeluk te verhogen door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie. Maar ook hoe je digitale onrust (stress) om kan zetten naar digitaal comfort en meer (digitaal) welzijn op het werk.

10-10-10: sta op 10 oktober om 10 uur 10 minuten recht

Op 10 oktober vindt de campagne 10-10-10 plaats, dat is 10min het zitten onderbreken en afwisselen met staan of wandelen. Deel je foto op social media met de #wisselwerken #VerV en maak kans op een steppie.

F!T podcast playlist

Heb jij een boeiende, ontroerende of inspirerende podcast die je graag deelt met collega's? Laat het ons weten via de ideeënbus!

Workshop slaap-wel — donderdag 9 november van 12u15 tot 13u

Slaap is één van de 3 pilaren van een goede gezondheid, naast voeding en bewegen. Slaap is bij uitstek de toegangspoort naar ons prestatievermogen overdag. Iedereen slaapt wel eens slecht! Maar wat is slapen precies, hoe ziet een standaard slaapcyclus er uit? Tijdens deze lezing krijgen de mensen inzicht in hun eigen slaap-waak mechanisme en gaan ze naar huis met een éénvoudig stappenplan om zelf aan de slag te gaan met hun slaapvaardigheid.