Move

Wie niet beweegt, staat stil.

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Een actieve levensstijl geeft energie. Daarom organiseren we op en naast de werkvloer regelmatig sport- en bewegingsactiviteiten. Of je nu liever loopt, bokst of pingpong speelt, er is voor elk wat wils.

The only bad workout is the one that didn't happen.

7 minute work-out: de ideale work-out voor thuis

Met deze 7 minute work-out word je fit in slechts zeven minuten per dag. Je kunt de oefeningen gewoon thuis doen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een fanatiek sporter, door de variaties zijn de oefeningen voor iedereen toegankelijk.

Praktische tips rond ergonomie, beweging & sport

Meer artikelen
Move

Zitten versus staan: hoe afwisseling kan bijdragen aan een gezondere levensstijl

Een gezonde levensstijl begint bij een gezonde werkdag. Vlamingen zitten gemiddeld 8 uur per dag neer en het is moeilijk te geloven dat dit lange zitgedrag gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Toch wordt veelvuldig zitten bestempeld als ‘het nieuwe roken’.

Lees meer
Move

Ergonomie op de werkplek: hoe je productiviteit kan verhogen en gezondheidsrisico's kunt verminderen

Hoe belasten we onze rug het zwaarst? Door recht te staan, veel te wandelen of intensief te sporten? Nee, door te zitten! Als je lang stilzit, kantelt je bekken naar achteren en staat je onderrug bol. Daardoor wordt de belasting van je spieren, gewrichtsbanden en tussenwervelschijven erg hoog.

Lees meer
Move

Hoeveel beweging heb je echt nodig? Een gids voor voldoende bewegen thuis en op het werk

Een gezond en lang leven, daar zit beweging in! In onze drukke levensstijl is het soms moeilijk om tijd te vinden voor lichaamsbeweging. Veel mensen denken dat ze uren per dag in de sportschool moeten doorbrengen om gezond te blijven, maar dat is eigenlijk niet het geval. De vraag is, hoeveel beweging heb je echt nodig?

Lees meer