Gezonde geest

Voel je goed

Een gezonde geest, het is belangrijker dan ooit. Kom hier alles te weten over hulpmiddelen voor een gezonde geest, mentale aandoeningen en terugbetalingen en diensten vanuit ons ziekenfonds.

Mental health is an ongoing journey or process, something one continually has to work on, nurture and manage.

Doe mee aan één van de activiteiten rond mentaal welbevinden.

Laat je inspireren rond mentaal welzijn

Meer artikelen
Gezonde geest

Zo helpt mindfulness bij stress en onzekerheid

Stress en onzekerheid. Hoe ga je daarmee om? Hoe bouw je vertrouwen en de nodige rust op? Mindfulness kan alvast een waardevolle hulp zijn om weer tot jezelf te komen.

Lees meer
Gezonde geest

E-learning: Slimmer dan stress

Hoe bied je stress het hoofd als je voortdurend online bent? Theo Compernolle geeft het antwoord in de Masterclass ‘Slimmer dan stress’.

Lees meer
Gezonde geest

E-learning: Goed in je vel

Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.

Solidaris vindt het belangrijk dat je kan leren en groeien als medewerker. Op Solinet vind je onder "Werken bij Solidaris" een overzicht van de leerplatformen waarop je vormingen kan volgen, waaronder de e-learnings van Good Habitz. Via de zoekbalk kan je de e-learning vinden of via onderstaande link. (ga hiervoor eerst naar werken bij Solidaris - en klik leerplatformen aan en vervolgens e-learnings, dan pas is onderstaande link toegankelijk). 

Lees meer
Gezonde geest

E-learning: Mindfulness

Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou? Doe nu de training!

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'versterk je mentale gezondheid in 7 weken'.

Wist je dat je zelf met kleine, volgehouden stapjes je mentale veerkracht kan vergroten? In deze 7-weken durende nieuwsbrievenreeks helpen we je graag met concrete tips om je mentale gezondheid te versterken. 

Elke week zal je een mail ontvangen met een kleine opdracht. Deze opdrachten zullen je helpen om over bepaalde zaken anders na te denken en om je mentaal fitter te gaan voelen.