Activiteiten

Vandelanotte Vitality wil vitaliteit op de werkvloer helpen bevorderen en brengt hiertoe ook een gevarieerd aanbod aan activiteiten die aansluiten op de thema's MOVE, MOOD & FOOD: activiteiten passend bij de levensstijl en gezondheidsuitdagingen van onze collega's over alle niveaus heen: van junior advisor tot CEO, van generatie Z tot babyboomers, van couch patato tot sport addict.

Doe mee aan één van onze activiteiten

Vitality Hacks: Triggerpoint massage — dinsdag 10 oktober van 13u tot 13u20 (online)

Deze krachtige 20-minuten workshop geeft je handvaten om spierspanningen te verminderen en je mobiliteit te verbeteren. Je leert eenvoudige technieken om pijnpunten en spierspanningen aan te pakken door te foamrollen met een tennisbal. Zo kan je de negatieve gevolgen van een langdurige zithouding beperken en spierherstel bevorderen.

Workshop 'Slaap-wel' — donderdag 9 november van 18u30 tot 19u30 (online)

Slaap is één van de 3 pilaren van een goede gezondheid, naast voeding en bewegen. Slaap is bij uitstek de toegangspoort naar ons prestatievermogen overdag. Iedereen slaapt wel eens slecht! Maar wat is slapen precies, hoe ziet een standaard slaapcyclus er uit? Tijdens deze lezing krijgen de mensen inzicht in hun eigen slaap-waak mechanisme en gaan ze naar huis met een éénvoudig stappenplan om zelf aan de slag te gaan met hun slaapvaardigheid.

Vitality Hacks: Energizers — dinsdag 12 december van 13u tot 13u20 (online)

Een korte pauze? Even wachten op een collega? Waarom gebruik je dat moment niet om te bewegen? Even bewegen kan altijd en overal, zelfs als je zit. Bovendien zorgen beweegtussendoortjes ook voor een mentale break. Zo heb je in no time weer meer energie! Schrijf je in en laat je inspireren door onze reeks bewegingstussendoortjes tijdens deze Vital hacks workshop.