Food

Eat better... Feel better

Met de pijler "Food" richten we ons op voeding als brandstof voor jouw lichaam.

"Let food be thy medicine and medicine be thy food."
- Hippocrates

Ontdek gezonde recepten, voedingsadvies en handige tips om bewuste keuzes te maken bij het samenstellen van je maaltijden. Of je nu op zoek bent naar informatie over voedingswaarden, gezonde eetgewoonten of voedselbereiding, je vindt hier alles wat je nodig hebt om jouw eetpatroon te optimaliseren.

Laat je inspireren rond gezonde voeding

Meer artikelen
Food

7 tips om aan de verleiding van ultrabewerkte voeding te weerstaan

Iedereen kent het: je gaat naar de supermarkt, en je komt buiten met veel meer dan je eigenlijk nodig had. De verleiding van winkelrekken vol cornflakes, koekjes, snacks en handig comfortfood is dan ook moeilijk te weerstaan. Een gewaarschuwd persoon is er 2 waard, en dankzij deze 7 tips leer je ultrabewerkte producten beter herkennen én kies je gemakkelijker voor gezonde producten.

Lees meer
Food

De darmen: het tweede brein

Ontdek de onmisbare rol van onze darmen in ons dagelijks functioneren. Van het absorberen van voedingsstoffen tot het beïnvloeden van emoties, ze spelen een cruciale rol. Leer hoe je jouw darmgezondheid kunt verbeteren met probiotische voedingsmiddelen zoals kefir, kombucha en meer. Let op: probiotica en prebiotica zijn niet hetzelfde! Ontdek alles wat je moet weten om goed voor je darmen te zorgen.

Lees meer
Food

Gezonde tussendoortjes op het werk

We weten allemaal dat het niet altijd gemakkelijk is om tussendoortjes te vinden die zowel lekker, gezond én vullend zijn. Toch zijn er veel opties die jouw pauze extra smakelijk kunnen maken. Welke zijn dit dan? In deze blog vind je een lijstje terug waar je eventueel wat inspiratie kunt uit halen.

Lees meer