We Care @ Poppies Bakeries

Samen stap voor stap naar meer welzijn, energie en veerkracht!

Bekijk de thema’s.

Ons vitaliteitsprogramma omvat 3 pijlers die de energie een echte boost geven, en ook ‘goesting’ geven om elke dag naar het werk te komen. Met MOVE, FOOD & MOOD reiken we onze collega’s een duurzame levensstijl aan.

Doe mee aan één van onze activiteiten

we care challenge

Deze challenge laat je proeven van verschillende gezonde gewoontes. Weet jij 9 van de 12 challenges af te vinken? Ga de uitdaging aan en download hier je deelnameformulier.

bootcamp — ... september van ... tot ...

Tijdens een bootcamp worden verschillende trainingsmethoden gecombineerd, zoals cardio-oefeningen, krachttraining, intervaltraining en teambuildingactiviteiten. De trainingen zijn gericht op het versterken van de spieren, het vergroten van het uithoudingsvermogen, het verbeteren van de flexibiliteit en het verbranden van calorieën. Toegankelijk voor zowel beginners als ervaren sporters.

gezonde lunchbox — oktober van ... tot ...

Vraag je je af welk beleg een gezonde keuze is? Of wil je eens iets anders dan boterhammen bij de lunch? Wat is nu de ideale, gezonde lunch? En kan je die snel, eenvoudig, budgetvriendelijk en/of kindvriendelijk maken?Dan is de workshop Gezonde lunchbox iets voor jou! Deze workshop geeft informatie en inspiratie voor een lekkere en gezonde lunch.

sport teambuilding — november van ... tot ...

De sport teambuilding bestaat uit leuke fysieke oefeningen, waarbij plezier en teambuilding centraal staan. De workshop is haalbaar voor iedereen!

workshop slaap-wel — december van ... tot ...

Slaap is één van de 3 pilaren van een goede gezondheid, naast voeding en bewegen. Slaap is bij uitstek de toegangspoort naar ons prestatievermogen overdag. Iedereen heeft wel eens problemen met slapen! Maar wat is slapen eigenlijk en hoe werkt het? In deze lezing leer je hoe jouw slaap-waak ritme werkt en krijg je een makkelijk stappenplan om beter te slapen.

Laat je inspireren

Meer artikelen
Food

Gezonde tussendoortjes op het werk

We weten allemaal dat het niet altijd gemakkelijk is om tussendoortjes te vinden die zowel lekker, gezond én vullend zijn. Toch zijn er veel opties die jouw pauze extra smakelijk kunnen maken. Welke zijn dit dan? In deze blog vind je een lijstje terug waar je eventueel wat inspiratie kunt uit halen.

Lees meer
Mood

Bye bye piekeren

Staat de binnenkant van jouw hersenpan ook soms roodgloeiend? Zie jij allerlei rampscenario’s in je gedachten verschijnen over dingen die waarschijnlijk zelfs niet gebeuren of bestaan? Lukt het je niet om bepaalde gedachten los te laten? Loop je verloren in je eigen gedachtenjungle? 

Lees meer
Move

Eerste hulp bij sportdoelen

We willen allemaal ons volste potentieel naar boven halen en dat is goed. Het risico om motivatie te verliezen, blessures op te lopen of niet tevreden te zijn met de resultaten willen we echter vermijden. Hieronder vind je 6 tips die jou kunnen helpen om écht jouw gewenste sportdoelen te behalen. 

Lees meer

"The future depends on what you do today."
- Mahatma Gandhi