Food

Eat better... Feel better

Verken heerlijke en gezonde recepten, krijg voedingsadvies en handige tips om bewuste keuzes te maken bij het bereiden van maaltijden. Of je nu wilt weten over voedingswaarden, gezonde eetgewoonten of voedselbereiding, hier vind je alles wat je nodig hebt om je eetpatroon te verbeteren.

"Let food be thy medicine and medicine be thy food."
- Hippocrates

Laat je inspireren rond gezonde voeding

Meer artikelen
Food

De darmen: het tweede brein

Ontdek de onmisbare rol van onze darmen in ons dagelijks functioneren. Van het absorberen van voedingsstoffen tot het beïnvloeden van emoties, ze spelen een cruciale rol. Leer hoe je jouw darmgezondheid kunt verbeteren met probiotische voedingsmiddelen zoals kefir, kombucha en meer. Let op: probiotica en prebiotica zijn niet hetzelfde! Ontdek alles wat je moet weten om goed voor je darmen te zorgen.

Lees meer
Food

De groentenkalender

Ontdek waarom lokaal en vers eten belangrijk is voor onze gezondheid, het milieu en het ondersteunen van lokale producenten. In deze blog vind je een jaarkalender met seizoensgroenten en verrassende recepten met Belgische vergeten groenten.

Lees meer
Food

Gezonde tussendoortjes op het werk

We weten allemaal dat het niet altijd gemakkelijk is om tussendoortjes te vinden die zowel lekker, gezond én vullend zijn. Toch zijn er veel opties die jouw pauze extra smakelijk kunnen maken. Welke zijn dit dan? In deze blog vind je een lijstje terug waar je eventueel wat inspiratie kunt uit halen.

Lees meer