Food

Eat better... Feel better

Verken heerlijke en gezonde recepten, krijg voedingsadvies en handige tips om bewuste keuzes te maken bij het bereiden van maaltijden. Of je nu wilt weten over voedingswaarden, gezonde eetgewoonten of voedselbereiding, hier vind je alles wat je nodig hebt om je eetpatroon te verbeteren.

"Let food be thy medicine and medicine be thy food."
- Hippocrates

Een gezonde luch maken in no-time? Bekijk de tips van diëtiste Deborah. 

Op zoek naar gezonde recepten? Neem een kijkje op www.zekergezond.be.

Laat je inspireren rond gezonde voeding

Meer artikelen
Food

De darmen: het tweede brein

Ontdek de onmisbare rol van onze darmen in ons dagelijks functioneren. Van het absorberen van voedingsstoffen tot het beïnvloeden van emoties, ze spelen een cruciale rol. Leer hoe je jouw darmgezondheid kunt verbeteren met probiotische voedingsmiddelen zoals kefir, kombucha en meer. Let op: probiotica en prebiotica zijn niet hetzelfde! Ontdek alles wat je moet weten om goed voor je darmen te zorgen.

Lees meer
Food

De groentenkalender

Ontdek waarom lokaal en vers eten belangrijk is voor onze gezondheid, het milieu en het ondersteunen van lokale producenten. In deze blog vind je een jaarkalender met seizoensgroenten en verrassende recepten met Belgische vergeten groenten.

Lees meer
Food

Detox water

Water is essentieel voor ons welzijn, maar het kan lastig zijn om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te halen. In deze blog ontdek je hoe je je waterinname kunt verhogen met heerlijk smakend detox water. Voeg fruit, groenten en kruiden toe aan je water voor extra smaak en gezondheidsvoordelen. Ontdek ook handige tips om je waterinname bij te houden en te stimuleren.

Lees meer