Fit !Mpuls Team

Want onze medewerkers zijn het hart van onze dienstverlening.

Bekijk de thema’s.

Ons vitaliteitsprogramma omvat 3 pijlers die de energie een echte boost geven, en ook ‘goesting’ geven om elke dag naar het werk te komen. Met MOVE, FOOD & MOOD reiken we onze collega’s een duurzame levensstijl aan.

Doe mee aan één van onze activiteiten

Digital Detox voor meer werkgeluk

In dit gratis webinar met Christine Wittoeck naar aanleiding van de week van het werkgeluk ontdek je concrete tips en tricks om je productiviteit en werkgeluk te verhogen door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie. Maar ook hoe je digitale onrust (stress) om kan zetten naar digitaal comfort en meer (digitaal) welzijn op het werk.

10-10-10: sta op 10 oktober om 10 uur 10 minuten recht

Op 10 oktober vindt de campagne 10-10-10 plaats, dat is 10min het zitten onderbreken en afwisselen met staan of wandelen. Deel je foto op social media met de #wisselwerken #VerV en maak kans op een steppie.

F!T podcast playlist

Heb jij een boeiende, ontroerende of inspirerende podcast die je graag deelt met collega's? Laat het ons weten via de ideeënbus!

Workshop slaap-wel — donderdag 9 november van 12u15 tot 13u

Slaap is één van de 3 pilaren van een goede gezondheid, naast voeding en bewegen. Slaap is bij uitstek de toegangspoort naar ons prestatievermogen overdag. Iedereen slaapt wel eens slecht! Maar wat is slapen precies, hoe ziet een standaard slaapcyclus er uit? Tijdens deze lezing krijgen de mensen inzicht in hun eigen slaap-waak mechanisme en gaan ze naar huis met een éénvoudig stappenplan om zelf aan de slag te gaan met hun slaapvaardigheid.

Laat je inspireren

Meer artikelen
Mood

Zo helpt mindfulness bij stress en onzekerheid

Stress en onzekerheid. Hoe ga je daarmee om? Hoe bouw je vertrouwen en de nodige rust op? Mindfulness kan alvast een waardevolle hulp zijn om weer tot jezelf te komen.

Lees meer
Food

De groentenkalender

Ontdek waarom lokaal en vers eten belangrijk is voor onze gezondheid, het milieu en het ondersteunen van lokale producenten. In deze blog vind je een jaarkalender met seizoensgroenten en verrassende recepten met Belgische vergeten groenten.

Lees meer
Move

Zitten versus staan: hoe afwisseling kan bijdragen aan een gezondere levensstijl

Een gezonde levensstijl begint bij een gezonde werkdag. Vlamingen zitten gemiddeld 8 uur per dag neer en het is moeilijk te geloven dat dit lange zitgedrag gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Toch wordt veelvuldig zitten bestempeld als ‘het nieuwe roken’.

Lees meer