Stappencompetitie

Zowel de medewerkers van de  interne diensten alsook van de kantoren, de socio’s en  Zorg&Meer kunnen deelnemen. In tegenstelling tot vorige jaren gaat het niet om een clash tussen de verschillende diensten. Iedere deelnemer stapt voor zichzelf, maar wordt wel door de teamkapitein van de dienst ingeschreven. Je kan dus als individu een eerste, tweede of derde prijs in de wacht slepen. 

Duwtje in de rug

Er komen ook  8 georganiseerde groepswandelingen (twee keer per week).  Dit tijdens de middagpauze in de buurt van het Moysoncentrum. Wie hieraan deelneemt ontvangt bovenop zijn gezette stappen tijdens deze wandeling, 1000  bonusstappen. 8000 Bonusstappen te verdienen dus.  Deelnemers van de regio Brugge en de loketten die een gelijkaardige groepswandeling organiseren kunnen van dezelfde voordelen genieten.  Gelieve wel deze initiatieven op voorhand aan ons kenbaar te maken. 

Extra uitdaging :  

We koppelen de stappencompetitie aan een goed doel. Elke 50.000ste  stap levert € 1,00 op. Vorig jaar werden 40.000.000 stappen gezet. Goed voor € 800,00. Dit aantal mag uiteraard in 2024 geëvenaard en mogelijks overtroffen worden . We hopen hiermee het Fika huis in Brugge te kunnen ondersteunen. Het FIKA-huis is een ontmoetingsplek voor wie na een intense periode van ziek zijn en zorg het leven (opnieuw) vorm wil geven. (www.fika-huis.be). 

Welke stappen onderneem je om deel te nemen ? 

  • Stap 1: collega’s warm maken en per dienst een teamkapitein zoeken (loketten werken per sector) 
  • Stap 2: de teamkapitein schrijft de deelnemers in (tot en met 15 april) 
  • Stap 3: zoveel mogelijk stappen zetten tussen 1 mei en 31 mei 
  • Stap 4: de teamkapitein registreert de stappen in Excel en bezorgt deze aan de organisatie 
  • Stap 5: de winnende deelnemers vallen in de prijzen 

Welke stappen komen in aanmerking ? Alle dagelijkse gezette stappen, thuis of op het werk, komen in aanmerking. 

Info en inschrijven? 

martine.vanrobaeys@s-sportrecreas.be of 056/230385 

Stappenteller 

Je gebruikt bij voorkeur een app op de smartphone of sporthorloge of smartwatch. Een stappenteller kan eventueel bekomen worden bij S-Sport // Recreas. 

Wandeltips