Mood

Voel je goed in je vel

"MOOD" richt zich op jouw emotionele en mentale welzijn.

Mental health is an ongoing journey or process, something one continually has to work on, nurture and manage.

 

Hier bieden we inzichten, strategieën en oefeningen om positieve emoties te bevorderen, stress te verminderen en veerkracht op te bouwen. Ontdek mindfulness-technieken, tips voor een goede nachtrust en manieren om jouw geestelijke gezondheid te ondersteunen, zodat je in balans kunt blijven, zelfs tijdens uitdagende periodes.

Laat je inspireren rond mentaal welzijn

Meer artikelen
Mood

Ontspannen in 2 minuten met box-breathing: de sleutel tot succes

Het belang van ademhaling voor rust en welzijn is geen geheim meer. Over de hele wereld worden ademhalingstechnieken en oefeningen gebruikt om stress te verminderen, energie te verhogen en focus te bevorderen. In deze blog ontdek je verschillende methodes, maar beginnen we met de eenvoudige en effectieve box-ademhalingstechniek.

Lees meer
Mood

Mental health: podcasts

Heb jij soms nood aan raad en inspiratie? Of luister je graag naar iets anders dan muziek tijdens een autorit? Dan kunnen podcasts wel iets voor jou zijn.

Lees meer
Mood

Bye bye piekeren

Staat de binnenkant van jouw hersenpan ook soms roodgloeiend? Zie jij allerlei rampscenario’s in je gedachten verschijnen over dingen die waarschijnlijk zelfs niet gebeuren of bestaan? Lukt het je niet om bepaalde gedachten los te laten? Loop je verloren in je eigen gedachtenjungle? 

Lees meer