We doen ♥ ons BEST

Zelfzorg is de sleutel tot het algemeen welbevinden. Mensen kunnen maar voor mensen zorgen als ze eerst goed voor zichzelf kunnen zorgen.

bekijk de thema’s

Ons vitaliteitsprogramma omvat 3 pijlers die de energie een echte boost geven, en ook ‘goesting’ geven om elke dag naar het werk te komen. Met MOVE, FOOD & MOOD reiken we onze collega’s een duurzame levensstijl aan.

Doe mee aan één van onze activiteiten!

workshop healthy snacks - donderdag 20 juni (12u - 13u)

Leer met diëtiste Deborah hoe je gezonde snacks kunt maken. Hieraan koppelen we een leuke bingo waarbij je ook enkele leuke receptjes mee krijgt. En natuurlijk zullen we proeven van al dit lekkers! Locatie: keuken

extra hydratatie - juli & augustus

Om de hitte te trotseren tijdens de warme zomermaanden juli en augustus zorgen we voor wat extra hydratatie. We zullen afwisselend op de afdelingen water met een smaakje aanbieden. Bewoners kunnen ook gerust hiervan drinken voor extra hydratatie. Geniet van verfrissende smaken zoals citroen & munt, komkommer & basilicum, aardbei & basilicum, en nog veel meer!

buddyrun & walk - do 26 september om 17u30 of 18u30

Na 4 jaar is de BUDDYRUN & WALK terug! Op donderdag 26 september vindt de 4de editie plaats, een laagdrempelig wandel- en loopevent in het prachtige Benelux- & Kennedypark. Een evenement waaraan meer dan 20 bedrijven deelnemen. Start wandelen: 17u30 (6 km) - per team van 2 (€30) / Start estafettelopen: 18u30 (3 - 6 - 9 km) - per team van 3 (€90)

yogasessie - oktober

Yoga leert je rustig te worden. Naast gerichte focus, helpt het ook om te weten hoe je van een inspanning, ontspanning maakt. “We zijn tegenwoordig altijd maar bezig met inspanning. Sporten, werken, deadlines, telefoon, sociale contacten, het gaat maar door. Alles wat we doen is actief. Het is zo veel, dat we soms niet eens meer weten hoe we echt moeten ontspannen. Bij yoga leer je in jezelf te keren. Door bewust de ontspanning op te zoeken en middels je ademhaling de rust op te zoeken." (bron: Schreurs)

laat je inspireren

Meer artikelen
Move

Eerste hulp bij sportdoelen

We willen allemaal ons volste potentieel naar boven halen en dat is goed. Het risico om motivatie te verliezen, blessures op te lopen of niet tevreden te zijn met de resultaten willen we echter vermijden. Hieronder vind je 6 tips die jou kunnen helpen om écht jouw gewenste sportdoelen te behalen. 

Lees meer
Food

Gezonde tussendoortjes op het werk

We weten allemaal dat het niet altijd gemakkelijk is om tussendoortjes te vinden die zowel lekker, gezond én vullend zijn. Toch zijn er veel opties die jouw pauze extra smakelijk kunnen maken. Welke zijn dit dan? In deze blog vind je een lijstje terug waar je eventueel wat inspiratie kunt uit halen.

Lees meer
Mood

Mental health: podcasts

Heb jij soms nood aan raad en inspiratie? Of luister je graag naar iets anders dan muziek tijdens een autorit? Dan kunnen podcasts wel iets voor jou zijn.

Lees meer

"The future depends on what you do today."
- Mahatma Gandhi

De werkgroep staat voor je klaar!

'We doen ♥ ons BEST' is een project door collega's, voor collega's. Onze vaste werkgroep verwelkomt enthousiast input van andere collega's die willen bijdragen aan onze activiteiten. Want samen gaan we dat stapje verder.  

Jouw inbreng is dus van onschatbare waarde. Heb je een leuk idee, een talent of suggestie dat ons welzijn kan versterken? Laat het ons weten!