activiteiten

WZC Sint-Camillus zet zich in voor het bevorderen van vitaliteit op de werkvloer. We bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten die aansluiten bij de thema's MOVE, MOOD & FOOD. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle collega's en voor verschillende generaties, van generatie Z tot babyboomers. Of je nu een couch patato bent of een sportfanaat, er is voor iedereen een passend aanbod.

Doe mee aan één van onze activiteiten!

workshop healthy snacks - donderdag 20 juni (12u - 13u)

Leer met diëtiste Deborah hoe je gezonde snacks kunt maken. Hieraan koppelen we een leuke bingo waarbij je ook enkele leuke receptjes mee krijgt. En natuurlijk zullen we proeven van al dit lekkers! Locatie: keuken

extra hydratatie - juli & augustus

Om de hitte te trotseren tijdens de warme zomermaanden juli en augustus zorgen we voor wat extra hydratatie. We zullen afwisselend op de afdelingen water met een smaakje aanbieden. Bewoners kunnen ook gerust hiervan drinken voor extra hydratatie. Geniet van verfrissende smaken zoals citroen & munt, komkommer & basilicum, aardbei & basilicum, en nog veel meer!

buddyrun & walk - do 26 september om 17u30 of 18u30

Na 4 jaar is de BUDDYRUN & WALK terug! Op donderdag 26 september vindt de 4de editie plaats, een laagdrempelig wandel- en loopevent in het prachtige Benelux- & Kennedypark. Een evenement waaraan meer dan 20 bedrijven deelnemen. Start wandelen: 17u30 (6 km) - per team van 2 (€30) / Start estafettelopen: 18u30 (3 - 6 - 9 km) - per team van 3 (€90)

yogasessie - oktober

Yoga leert je rustig te worden. Naast gerichte focus, helpt het ook om te weten hoe je van een inspanning, ontspanning maakt. “We zijn tegenwoordig altijd maar bezig met inspanning. Sporten, werken, deadlines, telefoon, sociale contacten, het gaat maar door. Alles wat we doen is actief. Het is zo veel, dat we soms niet eens meer weten hoe we echt moeten ontspannen. Bij yoga leer je in jezelf te keren. Door bewust de ontspanning op te zoeken en middels je ademhaling de rust op te zoeken." (bron: Schreurs)