Move

Vandelanotte Vitality is gelanceerd! Doe jij mee aan de eerste challenge?

Wat een enthousiasme toonden jullie op de kick-off van ons Vandelanotte Vitality platform! Dat verdient nogmaals een welgemeend applaus. Met de lancering van Vandelanotte Vitality gingen we ook ineens de eerste Vitality Challenge aan en gebruiken we deze zomerperiode om actief te werken aan een gezonder en gelukkiger leven. 

Terwijl we een 3-tal weken verder zijn in deze uitdaging, is het een goed moment om even stil te staan bij je persoonlijke vooruitgang, om trots te zijn op de stappen die je al hebt gezet, of ze nu groot of klein zijn. Elke stap in de juiste richting telt en brengt je dichter bij je doelen!

Sommigen onder jullie hebben gemeld dat ze al grote vooruitgang in de opdrachten hebben geboekt, terwijl anderen nog wat extra motivatie nodig hebben om bepaalde uitdagingen aan te gaan. Dat is helemaal normaal en begrijpelijk. Onthoud dat dit een persoonlijke reis is en dat je niet hoeft te vergelijken met anderen. Jij bepaalt het tempo, en elke stap vooruit is een overwinning op zich.

Misschien merkte je dat sommige opdrachten gemakkelijker te voltooien zijn dan andere? Dat is een waardevolle ontdekking! Het toont aan welke gebieden van gezondheid en welzijn je natuurlijk afgaan. Gebruik dit inzicht om te bouwen aan sterke gewoonten en vaardigheden in die specifieke gebieden.

Als je moeite hebt met bepaalde opdrachten, probeer dan kleine aanpassingen aan te brengen in je dagelijkse routine. Misschien heb je wat extra aanmoediging nodig of kun je een buddy vinden om samen de uitdaging aan te gaan. Houd in gedachten waarom je aan deze Vitality Challenge bent begonnen - om een nog betere versie van jezelf te worden. Laat die innerlijke motivatie je voortstuwen!

Het is ook belangrijk om onze ervaringen te delen en van elkaar te leren. Daarom willen we oproepen om jullie persoonlijke traject en successen te delen via deze Vandelanotte Vitality community op Viva Engage (vermeld: #vandelanottevitality). Dit is een geweldige kans om elkaar te ondersteunen, nieuwe ideeën op te doen en elkaar te inspireren om nóg verder te gaan! Dus, heb je een opdracht volbracht waar je trots op bent? Of heb je een speciale techniek ontdekt om gezonde gewoonten in je dagelijkse leven te integreren? Deel het met de collega's! Jouw ervaring kan hen helpen om obstakels te overwinnen en nieuwe manieren te vinden om hun doelen te bereiken.

Dus, laten we de komende weken met volle energie en vastberadenheid ingaan. Blijf jezelf uitdagen, streef naar gezonde gewoonten en wees niet bang om te experimenteren met nieuwe activiteiten en benaderingen. We geloven in jullie potentieel, en we zijn trots op elke inspanning die jullie tot nu toe hebben geleverd!

Het deelnameformulier kan je steeds downloaden op het Vitality platform: vandelanottevitality.be
Weet jij 9 van de 12 challenges af te vinken? Dien je formulier dan in op het Zomerfeest en maak kans op mooie Food, Mood, Move prijzen.Heb je de kick-off gemist. No prob, je kan de opname herbekijken via het Vandelanotte Academy platform.